EuroSkills Gdansk 2023 – secțiunea Web Development

Cătălin Tișcă participă în luna septembrie la Olimpiada Europeană de Meserii EuroSkills Gdansk 2023!

Elev în clasa a 11-a la Colegiul Național de Informatică Grigore Moisil din Brașov, coordonat de doamna profesoară Manuela Șerban, Cătălin concurează la secțiunea Web Development și este unul dintre cei 10 competitori care formează delegația României ce va reprezenta țara noastră la EuroSkills2023, cel mai mare eveniment dedicat educației, formării profesionale și excelenței în meserii din Europa.

Pregătirea pentru EuroSkills Gdansk 2023

Pregătirea lotului național este coordonată de Alexandru Podariu, Expert WorldSkills în Web Development, Head of IT & Graphic Departament at Biomimicry.

Sub îndrumarea expertului în Web Development, Cătălin și ceilalți doi membri ai lotului național WorldSkills România de Web Development au beneficiat de sesiuni de pregătire în România și Ungaria.

În perioada 13-18 august, cei patru, alături de lotul național al Ungariei, au participat la o competiție de antrenament organizată în Hódmezővásárhely de HTTP Alapitvany și WorldSkills Ungaria.

Lotul național WorldSkills România de Web Development este format din:
• Cătălin Tișcă de la Colegiul Național de Informatică Grigore Moisil din Brașov, profesor coordonator: Manuela Șerban
• Pietraru Robert-Constantin de la Colegiul Național A. T. Laurian din Botoșani, profesor coordonator: Carmen Afrodita Giocaș
• Ștefan Liviu Octavian Popa de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Ploiești, profesor coordonator: Alice Georgescu

Participarea la competiția de antrenament a lotului național și la EuroSkills2023 sunt co-finanțate prin Programul Erasmus+, Acreditarea VET numărul 2023-1-RO01-KA121-VET-000146889.

„Experiența mea în cadrul competiției de antrenament din Ungaria a fost una memorabilă; unul dintre cele mai importante aspecte în pregătirea mea pentru EuroSkills. A fost cu adevărat o lecție de organizare a timpului și am învățat că este esențial să-ți gestionezi bine resursele, mai ales într-un mediu atât de competitiv. Încă de la început, am înțeles că această competiție nu se rezumă doar la abilitățile tehnice și cunoștințele în dezvoltarea web. Timpul a devenit o resursă neprețuită în cursa noastră pentru a realiza proiectul în termenul limită. Acest lucru m-a forțat să-mi reevaluez obiceiurile și să dezvolt o strategie clară pentru a-mi organiza timpul eficient. Am învățat, de asemenea, că este foarte bine să cer ajutor atunci când am nevoie. Nu trebuie să facem totul singuri. Am colaborat cu ai mei colegi de antrenament și am împărtășit idei și soluții.
Sunt recunoscător pentru această oportunitate și pentru toate lecțiile valoroase. Această experiență m-a ajutat atât să îmi dezvolt abilitățile în dezvoltarea web, cât și în organizarea timpului sau în privința lucrului în echipă, ceea ce mă va ajuta în toate aspectele vieții mele.”, a declarat Cătălin Tișcă

-->

Copyright © 2020 Worldskills Romania. All rights reserved. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies

Thanks to QuestionPro's generosity, we now have survey software that powers our data intelligence.