Implicarea voluntarilor

Oferim oportunități de implicare voluntară pentru:

 • elevi;
 • studenți;
 • profesioniști;
 • seniori (pensionari) profesionisti,

în funcție de următoarele domenii de interes:

 1. Cercetare/documentare pe subiecte din domeniul educației și pieței muncii (cercetare de birou – documentare/căutare informații disponibile și introducerea lor în baze de date; cercetare calitativă – realizarea de documentare despre profesii, inclusiv prin observare la locul de muncă, interviuri, etc.; analiză date – dezvoltarea de articole/materiale; sondaje – pentru a afla “vocea” actorilor relevanți din domeniul educației profesionale și pieței muncii);
 2. Copywriting si design graphic – atât pentru nevoile organizației noastre cât și a instituțiilor de învățământ cu care lucrăm.
 3. Web development – atât pentru nevoile organizației noastre cât și a instituțiilor de învățământ cu care lucrăm.
 4. Marketing si promovare (dezvoltare de concepte de campanii, realizare materiale, implementare campanii)atât pentru nevoile organizației noastre cât și a instituțiilor de învățământ cu care lucrăm.
 5. Sprijin logistic in organizarea de evenimente (gestionare liste de participanți, căutare oferte, pregătire materiale, etc.) în funcție de proiectele derulate.
 6. Sprijin educațional (la distanță) pentru elevi/studenți, în general in domeniile care au legătură cu domeniul vocațional și tehnic (pentru pregătire examene la facultăți tehnice, pentru pregătire admitere cl.a IX-a la liceele tehnologice și școlile profesionale).
 7. Împărtășirea propriei experiențe profesionale în vederea pregătirii următoarei generații de profesioniști (filmare/înregistrare video /audio, materiale scrise despre o anumită profesie/domeniu de activitate, prezența în cadul unor webinarii/ la clasă)

Așteptăm exprimarea interesului de colaborare în formularul* de mai jos:

  *Prin prezenta vă exprimați acordul pentru utilizarea datelor în scopul contactării pentru discutarea de oportunități de colaborare. Sunt de acord cu pastrarea datelor mele in baza de date cu voluntari cel putin pana la finalul anului 2020.

  Copyright © 2020 Worldskills Romania. All rights reserved. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies

  Thanks to QuestionPro's generosity, we now have survey software that powers our data intelligence.