Mișcarea Europeană WorldSkills

WorldSkills Europe este o organizație neguvernamentală, non-profit, care promovează excelența în meserii și care aduce împreună partenerii din mediul de afaceri,      guverne, organizații europene și instituțiile de învățământ pentru a încuraja implementarea în Europa a standardelor mondiale de formare profesională.

WorldSkills Europe organizează EuroSkills – competiția bienală de profesii care aduce în prim plan importanța dezvoltării profesionale în întreaga Europă și oferă tinerilor cu performanțe înalte în profesiile lor recunoașterea pe care o merită.

WorldSkills Europe reunește 30 de țări care împreună lucrează cu tineri, profesori și formatori, guverne și cu mediul de afaceri pentru a pregăti astăzi forța de muncă și talentele pentru economia de mâine.

WorldSkills România este membră a WorldSkills Europe din anul 2019. Lista actualizată a țărilor membre se găsește la https://worldskillseurope.org/index.php/about/members.

Copyright © 2020 Worldskills Romania. All rights reserved. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies

Thanks to QuestionPro's generosity, we now have survey software that powers our data intelligence.