Educație pentru Gastronomie Sustenabilă – rezultate selecție școli

Ne bucurăm să anunțăm că au fost selectate școlile care vor forma rețeaua WorldSkills de 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐄𝐱𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐆𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞 𝐒𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆, ce va cuprinde 31 de școli VET din toată țara, din domeniile Alimentație și Turism și alimentație.

Candidaturile celor 44 de școli aplicante au fost evaluate de o comisie independentă de jurizare, formată din:
– Ștefan Urziceanu, Head of CSR, Carrefour România
– Denisa Olteanu, inspector de specialitate, CNDIPT
– Alina Șova, administrator Hotel Dobru/Complex Panoramic Slănic Moldova/Vila Teleconstrucția

Informații suplimentare despre membrii juriului, lista școlilor aplicante și a celor selectate sunt disponibile la https://bit.ly/3nnzW6j. Felicitări tuturor școlilor și echipelor de proiect!

Următoarele etape ale proiectului 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐆𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞 𝐒𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆ includ:
– Un program de formare pe tema gastronomiei sustenabile, adresat profesorilor de specialitate din 14 școli din cele 31;
– Avizarea noii discipline de studiu (CDL) de Gastronomie Sustenabilă în cele 31 de școli și implementarea lui la clasă începând cu luna septembrie;
– Întâlniri lunare de mentorat și schimb de bune practici pentru profesorii din rețea;
– Olimpiadele locale și naționale WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă.

Cele 14 școli din rețeaua Centrelor de Excelență în Gastronomie Sustenabilă, care vor participa și la programul de formare, sunt:
• Liceul Tehnologic Topoloveni, Topoloveni, Argeș
• Colegiul Economic Ion Ghica, Bacău, Bacău
• Liceul Tehnologic de Servicii, Bistrița, Bistrița – Năsăud
• Colegiul Tehnic Maria Baiulescu, Brașov, Brașov
• Colegiul Economic Viilor, București
• Colegiul Ucecom Spiru Haret, București
• Liceul Tehnologic Meserii și Servicii, Buzău, Buzău
• Colegiul Economic Virgil Madgearu, Târgu-Jiu, Gorj
• Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară Vasile Adamachi, Iași, Iași
• Liceul Tehnologic Cezar Nicolau, Brănești, Ilfov
• Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, Baia Mare, Maramureș
• Liceul Tehnologic Valeriu Braniște, Lugoj, Timiș
• Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu, Timișoara, Timiș
• Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, Focșani, Vrancea

Proiectul Educație pentru Gastronomie Sustenabilă este derulat de WorldSkills România și susținut de Carrefour România și Fundația Carrefour din Franța.

-->

Copyright © 2020 Worldskills Romania. All rights reserved. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies

Thanks to QuestionPro's generosity, we now have survey software that powers our data intelligence.