Evaluare de tip PISA în învățământul profesional și tehnic

Evaluare de tip PISA în învățământul profesional și tehnic

WorldSkills colaborează cu OCDE pentru a contribui la dezvoltarea unui instrument de evaluare internațional, aplicat la scară largă și dedicat programelor de educație și formare profesională (VET).

Proiectul se bazează pe inițiativa PISA a OCDE, care furnizează date comparative de zeci de ani cu privire la performanța elevilor de la nivel școlar pentru a ajuta țările să impulsioneze reforma educațională.

Pe 25 septembrie 2023, Andreas Schleicher, directorul OECD pentru Educație și Abilități, a avut o intervenție în cadrul WorldSkills General Assembly, derulat în Dublin, unde a discutat despre modul în care WorldSkills sprijină învățământul profesional și tehnic și despre inițiativa OECD cu privire la evaluarea internațională VET de tip PISA, la care WorldSkills a fost invitată să colaboreze.

Detalii în materialul video (http://www.youtube.com/watch?v=bpSo0S-y_ek) și la acest link https://worldskills.org/what/projects/pisa-vet/.

-->

Copyright © 2020 Worldskills Romania. All rights reserved. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies

Thanks to QuestionPro's generosity, we now have survey software that powers our data intelligence.