Cătălin Tișcă, cel mai mare punctaj la competiția Națională WorldSkills de Meserii din Belgia

Cătălin Tișcă, cel mai mare punctaj la competiția Națională WorldSkills de Meserii din Belgia

Cătălin Tișcă, elev la Colegiul Național de Informatică „Grigore Moisil” din Brașov, a obținut cel mai mare punctaj în cadrul Startech`s Days 2023 – Competiția Națională WorldSkills de Meserii din Belgia (11-16 noiembrie), secțiunea Web Development. Startech`s Days 2023 a adus la un loc 180 de competitori din 10 țări pentru a concura în 28 de meserii, precum și 200 de experți și membri ai juriului.

După rezultate remarcabile obținute atât în toamnă, la EuroSkills 2023Gdansk, cât și acum, Cătălin se pregătește intens pentru competiția internațională – WorldSkills Lyon 2024.

Astfel, în perioada 25 noiembrie – 1 decembrie, Cătălin, îndrumat de ing. Alexandru Podariu, The KPI Institute, și Manuela Șerban, profesor de informatică la Colegiul Național de Informatică „Grigore Moisil”, va participa la competiția WorldSkills Asia Abu Dhabi 2023.

„Participarea la Startech’s Days fost o experiență plină de învățături și oportunități de socializare cu experți, concurenți, organizatori și reprezentanți ai mediului de afaceri și de educație din opt țări. Probele, elaborate folosind procedura internațională de competiție WorldSkills, au fost practice și destul de complexe din punctul de vedere al dificultății. Pe lângă faptul că sunt mult mai pregătit pentru următoarele competiții, am reușit să-mi formez prieteni noi. Abia aștept noua experiență de învățare și dezvoltare a mea din Abu Dhabi!”, a spus Cătălin.

Participarea în aceste competiții este cofinanțată prin programul Erasmus+, Acreditarea Erasmus VET nr. 2023-1-RO01-KA121-VET-000146889 deținută de Fundația WorldSkills Romania.

Felicitări și mult succes în continuare!

-->

Copyright © 2020 Worldskills Romania. All rights reserved. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies

Thanks to QuestionPro's generosity, we now have survey software that powers our data intelligence.