Try a skill și Bucătărie Internațională Modernă

Try a skill și Bucătărie Internațională Modernă

Proiectele viitoare în care asociația WorldSkills Romania este implicată includ:

  1. Try a skill
  2. Suport oficial pentru ediția Bucătăriei Internaționale Moderne ”The Sea Meets The Earth” – organizată de Taste Ambassadors

1. Try a skill

try a skill

Cea mai bună cale de a învăța ceva este prin experimentare și asta este exact ceea ce acest proiect își propune în zona gastronomiei. „Try a skill” este un eveniment co-organizat cu ajutorul colegiilor din țară, care își propune să promoveze arta gastronomiei către publicul larg și să permită studenților acelor colegii să își testeze abilitățile în domeniu.

Care ar putea fi așteptările dumneavoastră de la eveniment?

Combinații de mâncare delicioase, preparare de mâncăruri în direct și un spectacol complet care demonstrează abilitățile studenților, cum ar fi sculpturi în mere, decorarea mesei, servirea de băuturi și multe altele.

Cel mai important aspect al evenimentului este permiterea tinerilor să își exerseze abilitățile în domeniul pe care l-au ales, să primească feed-back în timp real asupra creațiilor lor și să facă participanții bucuroși prin mâncărurile pe care le prepară.

Școlile partenere implicate sunt: UCECOM Spiru Haret, Mihai Bravu, Dinicu Golescu și Viilor.

Evenimentul va avea loc în 30 și 31 mai la World Trade Plaza București.

Sunteți cu toți invitați și vă așteptăm cu drag!

2. Suport oficial pentru ediția Bucătăriei Internaționale Moderne ”The Sea Meets The Earth” – organizată de Taste Ambassadors

THE SEA

În ceea ce privește gătitul, unul din cele mai importante evenimente care se întâmplă în zona gastronomică în România în această lună este ediția Bucătăriei Internaționale Moderne ”The Sea Meets The Earth” – organizată de Taste Ambassadors.

Este o competiție deschisă elevilor, studenților, freelancerilor, pasionaților și amatorilor bucătari cu maxim 2 ani experiență, pentru ca ei să exerseze un set specific de abilități culinare.

Concursul are un set de reguli foarte specifice și se axează pe calitatea procesului de pregătire, masa în sine și prezentarea generală a bucătarului șef.

Concurentul clasat pe primul loc va primi un contract de muncă în cadrul grupului City Grill, sub îndrumarea directa a Chef-ului Ciprian Nicolescu și alte premii.

Juriul va acorda și un premiu pentru creativitate și unul pentru abilități tehnice, iar aceștia vor fi premiați cu stagii de practică în cadrul grupului City Grill.

Horeca School oferă un premiu special, un curs profesionist/calificare sau participarea la un Master class cu tema ART PLATING.

WorldSkills Romania este parte din echipa organizatoare a evenimentului, pentru a ne arăta suportul activ pentru trainingul de calitate al tinerilor din domeniul horeca.

Copyright © 2020 Worldskills Romania. All rights reserved. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies

Thanks to QuestionPro's generosity, we now have survey software that powers our data intelligence.