[rev_slider alias=”home-default”]

The job market of the future will consist of those jobs that robots cannot perform. Our work is pattern recognition, making sense of what you see.

Gastropub fashion axe shoreditch, selvage messenger bag mixtape lumbersexual trust fund beard. Sriracha mumblecore ennui blue bottle, cronut salvia fixie occupy chicharrones cardigan cray cliche street art fingerstache heirloom. Keytar tacos listicle, occupy plaid hashtag kombucha. Meditation deep v bicycle rights fanny pack.

CAST INC.

51 Brandywine Drive, Ridgecrest, CA 93555
[email protected]
+1-202-555-0176

Featured Projects

[ess_grid alias=”home-default-projects”]

Why Work With Us?

15 Years of Experience

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

Always Deliver in Time

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

Eco Friendly

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

ISO 9001 Certified

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

Dedicated Consulting

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

Multiple Awards

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

Client Satisfaction

Yearly Re-Invested Profit Margin

Construction Permit Success Rate

New vs. Returning Customers

Average 1 Year ROI

Latest News

S-au încheiat înscrierile pentru programul de gimnaziu „Prepararea sustenabilă a hranei”: 450 de profesori s-au înscris în program pentru anul școlar 2025-2026, iar programul va ajunge la aproximativ 25000 de elevi.

BUCUREȘTI, 22 octombrie 2025 – Fundația WorldSkills România anunță încheierea perioadei de înscrieri pentru programul educațional „Prepararea sustenabilă a hranei” pentru gimnaziu. 450 de profesori din toată țara, alături de peste 25000 de elevi, s-au alăturat acestei inițiative care oferă elevilor competențe practice despre alimentație sănătoasă și responsabilitate față de mediu.

Răspunsul comunității educaționale demonstrează relevanța și necesitatea acută a programelor care conectează alimentația sănătoasă, responsabilitatea față de mediu și orientarea în carieră.

„Interesul profesorilor ne confirmă o direcție strategică. Cei 450 de profesori înscriși înțeleg că educația pentru o alimentație responsabilă este o competență esențială pentru viitor. Ei nu predau doar o materie, ci formează cetățeni conștienți. Rolul nostru este să le oferim instrumentele potrivite pentru a produce această schimbare în sălile de clasă”, a declarat Victor Dumitrache, director de programe WorldSkills România.

Programul „Prepararea Sustenabilă a Hranei” este o resursă educațională gratuită și modernă. Profesorii înscriși au primit un pachet complet de materiale, care include:

  • Suportul de curs, cu 11 lecții interactive, fișe de lucru și planuri de lecție detaliate.
  • Ghidul familiilor pentru gastronomie sustenabilă, ce conține misiuni practice pentru a implica întreaga familie în activități educative și distractive.
  • Ghidul meseriilor din HoReCA, o resursă valoroasă pentru orientarea în carieră, care prezintă în detaliu profesii din domeniul ospitalității.

Profesorii vor participa la un webinar de lansare pentru a se familiariza cu structura programului. Aceștia vor beneficia de sprijin pe parcursul anului școlar pentru implementarea lecțiilor în cadrul orelor de Educație tehnologică, dirigenție sau în programele „Școala Altfel” și „Săptămâna Verde”.

Prin această inițiativă, WorldSkills România își reafirmă misiunea de a promova educația prin dezvoltarea de abilități practice. Programul pentru gimnaziu completează parcursul educațional al Fundației, care include și programul pentru licee, „Educație pentru gastronomie sustenabilă”, cu 122 de profesori și 4.920 de elevi în anul școlar 2025-2026. 

Ambele programe sunt derulate în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării (protocol nr. 18731.21.02.2025) si susținute de Carrefour România.

Elevii din învățământul profesional și tehnic vor avea acces pentru al patrulea an consecutiv la programul de Educație pentru Gastronomie Sustenabilă

Pentru al treilea an consecutiv, elevii și profesorii din învățământul profesional și tehnic vor avea acces la programul Educație pentru Gastronomie Sustenabilă, o inițiativă ce urmărește dezvoltarea și implementarea în școli a unei noi discipline de studiu (CDL) privind reducerea risipei alimentare, prin gătit și consum responsabil. Prin acest program se dorește dezvoltarea unei noi generații de profesioniști în domeniul gastronomiei sustenabile, prin curriculumul predat la clasă după standardele internaționale din domeniu și în acord cu principiile sustenabilității. Disciplina îmbină noțiuni teoretice cu sesiuni de practică în cadrul restaurantelor și firmelor de catering partenere.

Profesorii care doresc să implementeze la clasă programul Educație pentru Gastronomie Sustenabilă în anul școlar 2025-2026 se pot înscrie în program până pe 30 iunie, aici: https://worldskills.ro/gastronomiesustenabila/

În anul școlar 2024-2025, programul a fost implementat de 144 profesori în 77 unități de învățământ unice și a ajuns la aproximativ 3900 elevi. Cadrele didactice și elevii din cadrul proiectului au beneficiat de un program intensiv de pregătire în domeniul gastronomiei sustenabile, alături de sesiuni de schimb de bune practici, un suport de curs și participarea la Competiția WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă.

Proiectul a fost foarte bine primit de profesorii de specialitate din cele 77 de licee care au făcut parte din rețea în acest an școlar. Ne bucurăm că putem lărgi rețeaua de licee partenere și de profesori de specialitate care implementează la clasă programul de Educație pentru Gastronomie Sustenabilă. Toți vor beneficia și în anul școlar următor, în mod gratuit, de formularul de avizare a CDL-ului, suport de curs pentru implementarea la clasă, acces la sesiunile de mentorat și schimb de bune practici, precum și la Competiția WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă”, a declarat Victor Dumitrache, Director de programe, Fundația WorldSkills România.

Cei care participă în program în anul școlar 2025 – 2026  vor putea participa la Competiția WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă 2026, unde școlile din rețea vor concura la nivel național, elevii parcurgând exclusiv probe practice de concurs din domeniul gastronomiei sustenabile, conform standardelor WorldSkills. 

În urma celei de-a doua ediții a Competiției WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă, cei mai buni elevi ce au ocupat podiumul au devenit membri ai Lotului Național WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă. Competiția le-a oferit tinerilor oportunitatea de a-și demonstra abilitățile și cunoștințele dobândite, fiind provocați să soluționeze într-un timp predefinit trei probe practice de concurs: realizarea unui fel principal și a unui desert, dar și o probă ce le-a testat viteza competitorilor prin multiple sarcini de lucru, precum separarea a 3 ouă în 60 de secunde, felierea unui cățel de usturoi în minim 20 de felii întregi, în 30 de secunde, sau recunoașterea a 10 condimente după miros și gust în 60 de secunde. Participantii au respectat pe tot parcursul competiției regulile privind utilizarea corectă și sustenabilă a produselor și reciclarea deșeurilor.


Pregătirea intensivă a Lotului Național WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă este susținută de Carrefour România și realizată de Executive Chef Florin Kiss, în calitate de Expert WorldSkills. Aceștia vor beneficia de pregătire intensivă pentru a reprezenta România la competiții internaționale de prestigiu, precum WorldSkills Shanghai 2026.

„Competiția WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă, aflată la a doua ediție, este parte integrată a calendarului competițional WorldSkills din acest an și reflectă angajamentul nostru de a promova formarea profesională de calitate în domeniul gastronomiei. Elevii participanți au demonstrat nu doar abilități culinare remarcabile, ci și înțelegerea principiilor sustenabilității, esențiale pentru viitorul industriei. Ne bucurăm să anunțăm că primii trei clasați devin membri ai Lotului Național WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă și vor beneficia de pregătire intensivă pentru a reprezenta România la competițiile internaționale, inclusiv la Olimpiada Internațională de Meserii WorldSkills Shanghai 2026. Sprijinul Ministerului Educației, al partenerilor precum Carrefour România și implicarea profesorilor sunt esențiale pentru a forma o nouă generație de profesioniști în cadrul meseriilor.” — Victor Dumitrache, Director de Programe, WorldSkills România

Rezultat al edițiilor anterioare ale proiectului, România va participa anul acesta la Olimpiada Europeană de Meserii EuroSkills Herning 2025 ce va avea loc în luna septembrie, fiind reprezentată în secțiunea Cooking de către Doru Lucian Nasta, elev la Colegiul Economic Viilor București (prof. coord. Monica Din), cu sprijinul Carrefour România. Doru este antrenat de Chef Florin Kiss, expert WorldSkills în aceeași secțiune, fiind parte din Lotul Național WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă, în urma participării la Competiția WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă din luna aprilie 2024.

În cadrul programului de pregătire intensivă pentru EuroSkills 2025, Doru participă la competiții de antrenament în străinătate și la stagii de antrenament alături de Chef Florin Kiss. Printre competițiile la care a participat Doru se numără Olimpiada Națională pentru Meserii WorldSkills Belgia Startech Days 2024, dar și Competiția IIHM International Young Chef Olympiad 2025 din India, evenimente la care acesta a avut ocazia să aplice tehnici moderne de gătit, într-un mediu competitiv care respectă standardele competițiilor WorldSkills.

Gastronomie cu responsabilitate: 11 elevi participă la Competiția WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă, aflată la a doua ediție în România

 

  • În perioada 28-29  aprilie 2025, a avut loc la Brașov a doua ediție a Competiției WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă
  • Competiția, bazată exclusiv pe probe exclusiv practice, elaborate conform standardelor internaționale din industria gastronomiei sustenabile, a reunit 11 elevi competitori de la licee din 8 județe din țară;
  • Cei trei finaliști ai etapei naționale vor deveni membri ai Lotului Național WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă antrenat de Expertul WorldSkills Chef Florin Kiss și susținut de Carrefour România. Aceștia vor beneficia de pregătire intensivă pentru a reprezenta România la competiții internaționale de prestigiu, precum Olimpiada Internațională de Meserii WorldSkills Shanghai 2026
  • Competiția a fost organizată de WorldSkills România, în parteneriat cu Carrefour România și găzduită de American Hotel Academy. 
  • Competiția este recunoscută de Ministerul Educației și Cercetării prin Calendarul Concursurilor Naționale Școlare 2025

Brașov, 29 aprilie 2025. A doua ediție a Competiției WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă a avut loc în Brașov, în perioada 28-29 aprilie 2025. Aceasta se adresează elevilor și profesorilor din învățământul profesional și tehnic care au studiat la clasă după curriculumul dezvoltat în cadrul programului ”Educație pentru Gastronomie Sustenabilă”  și care excelează în acest domeniu.  

„Carrefour România susține inițiativele menite să promoveze excelența în arta culinară, educația pentru reducerea risipei alimentare și angajamentul constant față de protejarea mediului înconjurător. Competiția a fost o experiență deosebită, care a evidențiat profesionalismul, creativitatea și responsabilitatea tinerilor bucătari implicați, iar preparatele realizate au demonstrat o abordare matură și inovatoare, atât din perspectiva gustului și a texturii, cât și prin integrarea principiilor sustenabilității. Acestea reflectă un nivel ridicat de pregătire și o aspirație autentică spre progres în domeniul gastronomiei,” a declarat Viorica Lăudescu, Director CSR & Customer Experience, Carrefour România.

Competiția le-a oferit tinerilor oportunitatea de a-și demonstra abilitățile și cunoștințele dobândite, fiind provocați să soluționeze într-un timp predefinit trei probe practice de concurs: realizarea unui fel principal și a unui desert, dar și o probă ce le-a testat viteza competitorilor prin multiple sarcini de lucru, precum separarea a 3 ouă în 60 de secunde, felierea unui cățel de usturoi în minim 20 de felii întregi, în 30 de secunde, sau recunoașterea a 10 condimente după miros și gust în 60 de secunde. Participantii au respectat pe tot parcursul competiției regulile privind utilizarea corectă și sustenabilă a produselor și reciclarea deșeurilor.

Câștigătorii acestei ediții care au devenit membri ai Lotului Național WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă sunt:

  1. Locul I: Sandu Vasilica Ionela, prof. coordonatori Ciubotaru Petronela și Cristina Obada, Liceul Tehnologic “Vasile Deac”, Vatra Dornei
  2. Locul al II-lea: Nedelcu Daria Gabriela, prof. coordonator Dobre Livia Iuliana, Liceul Tehnologic “Constantin Istrati”, Câmpina
  3. Locul al III-lea: Claicneht Crina, prof coordonator Sfetescu Adina Maria, Colegiul Economic “Francesco Saverio Nitti”, Timișoara și Boitor Laurențiu, prof. coordonatori Nuna Mihaela și Ștefan Nevezi, Liceul Tehnologic “Iuliu Maniu”

Pregătirea intensivă a Lotului Național WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă este susținută de Carrefour România și realizată de Executive Chef Florin Kiss, în calitate de Expert WorldSkills. Aceștia vor beneficia de pregătire intensivă pentru a reprezenta România la competiții internaționale de prestigiu, precum WorldSkills Shanghai 2026.

„Competiția WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă, aflată la a doua ediție, este parte integrată a calendarului competițional WorldSkills din acest an și reflectă angajamentul nostru de a promova formarea profesională de calitate în domeniul gastronomiei. Elevii participanți au demonstrat nu doar abilități culinare remarcabile, ci și înțelegerea principiilor sustenabilității, esențiale pentru viitorul industriei. Ne bucurăm să anunțăm că primii trei clasați devin membri ai Lotului Național WorldSkills de Gastronomie Sustenabilă și vor beneficia de pregătire intensivă pentru a reprezenta România la competițiile internaționale, inclusiv la Olimpiada Internațională de Meserii WorldSkills Shanghai 2026. Sprijinul Ministerului Educației, al partenerilor precum Carrefour România și implicarea profesorilor sunt esențiale pentru a forma o nouă generație de profesioniști în cadrul meseriilor.” — Victor Dumitrache, Director de Programe, WorldSkills România.

Cei 11 elevi participanți la faza națională a competiției sunt: 

  • Mihaescu Cosmin Ionut, prof. coordonator Bunea Ionut Gabriel, Colegiul Tehnic “Maria Baiulescu”, Brașov
  • Cioacă Alexandra, prof. coordonator Bondoc Mădălin, Colegiul Naţional Economic “Andrei Bârseanu”, Brașov
  • Barangă Daniel Iulian, prof. coordonatori Negoiță Daniel și Ungureanu Aurica, Liceul Tehnologic Meserii Și Servicii Buzău
  • Dănăṣel Iuliana-Gabriela, prof. coordonator Voina Dana-Mariana, Colegiul Economic “Virgil Madgearu”, Târgu Jiu
  • Stângaciu Bianca-Maria, prof. coordonator Cociorvă Roxana-Mihaela, Colegiul Agricol Și De Industrie Alimentară “Vasile Adamachi”, Iași
  • Nedelcu Daria Gabriela, prof. coordoonator Dobre Livia Iuliana, Liceul Tehnologic “Constantin Istrati”, Câmpina
  • Boitor Laurențiu, prof. coordonatori Nuna Mihaela și Ștefan Nevezi, Liceul Tehnologic “Iuliu Maniu”, Carei
  • Asofiei Andreea Daniela, prof. coordonator Onuțu Elena Simfonia, Colegiul “Alexandru Cel Bun”, Gura Humorului
  • Tuchlei Emanuel-Cosmin, prof. coordonator Șîc Ana, Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir”, Suceava
  • Sandu Vasilica Ionela, prof. coordonatori Ciubotaru Petronela și Cristina Obada, Liceul Tehnologic “Vasile Deac”, Vatra Dornei
  • Claicneht Crina, prof coordonator Sfetescu Adina Maria, Colegiul Economic “Francesco Saverio Nitti”, Timișoara

Juriul competiției a fost format din:

    • Kiss Florin – Executive Chef, Expert WorldSkills International și președintele juriului
    • Alin Barabancea – Executive Chef, Mozzafiato Ristorante & Lounge
    • Natalia Negara – Pastry Chef, owner Lavender cafe & wine bar
    • Ernest Hajdo – Executive Chef
    • Gigel Ciutacu – Maestru în artă culinară
    • Cristian Gheorghe – Formator Gastronomie, Carrefour România

Premiul Special Carrefour pentru Fine Cuisine, acordat de Cristian Gheorghe, Formator Gastronomie, a fost câștigat de Sandu Vasilica Ionela, prof. coordonatori Ciubotaru Petronela și Cristina Obada, Liceul Tehnologic “Vasile Deac”, Vatra Dornei.

Noutatea acestei ediții este Premiul Special Umami, acordat de Alin Barabancea, care va consta în  apariția rețetei câștigătoare în emisiunea Umami – al 5-lea gust, , câștigat de Nedelcu Daria Gabriela, prof. coordonator Dobre Livia Iuliana, Liceul Tehnologic “Constantin Istrati”, Câmpina.

Pentru al treilea an consecutiv, Carrefour România și Fundația WorldSkills România implementează proiectul ”Educație pentru Gastonomie Sustenabilă”, o inițiativă ce urmărește dezvoltarea și implementarea în școli a unei noi discipline de studiu privind reducerea risipei alimentare (CDL), prin gătit și consum responsabil.

Prin acest parteneriat, se urmărește dezvoltarea unei noi generații de profesioniști în domeniul gastronomiei sustenabile. Noua disciplină îmbină noțiuni teoretice cu sesiuni de practică în cadrul restaurantelor și firmelor de catering partenere. Mai multe detalii pe https://worldskills.ro/gastronomiesustenabila/

Despre Carrefour

Carrefour România le oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături. Singurul retailer omnichannel din România, Carrefour le oferă clienților experiențe de cumpărături cu ajutorul aplicației mobile și a caselor de marcat Self Service, în magazine, prin serviciile de online shopping cu livrare acasă, prin BRINGO, Glovo, Tazz și Bolt Food sau cu opțiunea Click & Collect de pe www.carrefour.ro.

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la peste 450 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat (2023, 2024, 2025) pentru peste 17.000 de angajați.

Compania susține comunitățile în care activează prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate: Deschidem Vinul Românesc, Creștem România BIO, Grădina Noastră și Poftim Brânză Românească. Platforma Act For Good transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social. Fiecare sesiune de shopping le poate aduce utilizatorilor puncte de loialitate, prin care pot face fapte bune, dar pot și beneficia de reduceri și oferte personalizate.    

Carrefour România operează în România prin trei entități juridice principale: Carrefour România S.A., Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A.

 

Our Partners

Awards

GOLD AWARD IN THE CONSERVATION WORKS
2015, National Trust Queensland Heritage Awards

COMMERCIAL ARCHITECTURE COMMENDATION
2015, Australian Institute of Architects, Victoria

EDUCATIONAL ARCHITECTURE COMMENDATION
2015, Australian Institute of Architects, Victoria

BUILDING PROFESSIONAL OF THE YEAR
Australian Institute of Building, Victorian Chapter

THE LACHLAN MACQUARIE AWARD FOR HERITAGE
2015, Master Builders Association of NSW

GREENWAY AWARD FOR HERITAGE ARCHITECTURE
2015, Australian Steel Institute

NATIONAL AWARD FOR PUBLIC ARCHITECTURE
2015, Australian Institute of Architects, National

URBAN DESIGN, COMMENDATION
2015, National Trust Queensland Heritage Awards

COMMENDATION RESIDENTIAL DEVELOPMENT
2014, NQueensland Building Design Awards

Copyright © 2025 Worldskills Romania. All rights reserved. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies

Thanks to QuestionPro's generosity, we now have survey software that powers our data intelligence.

[linkloader]
www.performancemagazine.org
hoteltalayot.com
radcom.marcasite.com.br/
marcasite.com.br
marcasite.com.br/como-divulgar-o-site-da-empresa-e-ter-visibilidade-no-mundo-online
organizeseries.com
arfraierqfazdetdo.org
lovedbylyla.com
jokashotel.com
exams88.in
garysmithfishing.com
sartelcit.com
tri7bet
learnsupermart.com
sheltercarefmconsult.com
biancaview.com
continuityinbusiness.com
www.zintechhotel.com
new-agentbetting.it.com
mistletoechristmastreefarm.com
abkfacilities.co.uk/
elrincondesas.com
signaturestyling.co.nz/
miraie-net.com/system/
drmarcoveana.com.mx/
adastraotomotiv.com.tr/
sepakbolaliga1.com
louisvuittonsaleoutlets.com
sherar-theo.ro/
www.delcollosecurity.com/fire-alarms
uniquedivine.blog
ilms.org/about
betme88.it.com
tri7bet.it.com
clarkminor.party
qik.ai
n0where
leforuminfo.com
putasdelujo.net
exclusivebartender.com
amazeballsrecipes.com
ame.liziniu.org
helenqu.com
toycafe-bar2016.com
tri.micropasts.org
tri7bet.micropasts.org/
tri.qlrm.org
tri.oldchapelfulbourn.co.uk
tri.thekoracafe.com
tri.stephanienayoun.com
tri.red.vision
me.micropasts.org
betme88.qlrm.org
88.thekoracafe.com
web.cmuisprojects.org/
api.web-tinker.com
ag.joesutherland.rocks/
agent.micropasts.org
bahiabowlingbar.com/services
bahiabowlingbar.com/bahiabowling
exploringpenguin.com
tri.openxcplatform.com
axiompaths.org
jchrist.work
tri.yellingviv.com
tri.workorderprocmms.com
tri.wolfnx.com
tri.verylabs.com
netmastermichael.com
epsimmons.com
tulmador.com
tre-forchette-restaurant.com
marino-supply.com
www.suju88a.com
portal.kpbptpn.co.id
agentbetting agentbetting agentbetting agentbetting agentbetting agentbetting agentbetting
tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet tri7bet
grand77bet grand77bet
Slot777