Olimpiada Internationala de la Abu Dhabi

În perioada 14-19 octombrie 2017 va avea loc Olimpiada Internațională WorldSkills la Abu Dhabi.

România va participa cu delegația formată de WorldSkills Romania. Demersurile privind participarea au inceput deja, acum fiind în desfășurare.

Până acum, s-au încheiat parteneriate cu Festo (companie ce este și sponsor internațional WorldSkills) și cu Autoritatea Națională pentru Turism. În urma primei colaborări ne bucurăm de formarea completă a delegației pentru Olimpiada de Mecatronică!

În cazul în care organizația dumneavoastră este interesată să trimită concurenți la competițiile WorldSkills sau să suțină participarea delegației României la aceste evenimente de anvergură, vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

Conform Art. 31 (4), Titlul II, din Codul Fiscal, Contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea și legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

  1. a) sunt în limita a 5% din cifra de afaceri;
  2. b) nu depășesc mai mult de 20%, din impozitul pe profit datorat.

Altfel spus, conform Codului Fiscal în vigoare, sponsorizările presupun zero cheltuieli pentru companiile partenere WorldSkills, sumele provenind exclusiv din impozitul datorat Statului.

Copyright © 2020 Worldskills Romania. All rights reserved. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies

Thanks to QuestionPro's generosity, we now have survey software that powers our data intelligence.