[rev_slider alias=”home-default”]

The job market of the future will consist of those jobs that robots cannot perform. Our work is pattern recognition, making sense of what you see.

Gastropub fashion axe shoreditch, selvage messenger bag mixtape lumbersexual trust fund beard. Sriracha mumblecore ennui blue bottle, cronut salvia fixie occupy chicharrones cardigan cray cliche street art fingerstache heirloom. Keytar tacos listicle, occupy plaid hashtag kombucha. Meditation deep v bicycle rights fanny pack.

CAST INC.

51 Brandywine Drive, Ridgecrest, CA 93555
[email protected]
+1-202-555-0176

Featured Projects

Filter - All
Safety
How to

Why Work With Us?

15 Years of Experience

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

Always Deliver in Time

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

Eco Friendly

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

ISO 9001 Certified

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

Dedicated Consulting

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

Multiple Awards

Migas tumblr hashtag roof party irony. Kickstarter 8-bit austin.

Client Satisfaction

Yearly Re-Invested Profit Margin

Construction Permit Success Rate

New vs. Returning Customers

Average 1 Year ROI

Latest News

Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari, aflată la a doua ediție

Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari, aflată la a doua ediție

Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari, la a doua ediție în România

 • Sâmbătă, 13 aprilie 2024, a avut loc la Cluj-Napoca cea de-a doua ediție a Competiției WorldSkills Cofetari-Patiseri și Brutari.
 • Aceasta a fost organizată de WorldSkills România, în parteneriat cu Bakery School România, Liceul Tehnologic ,,Marin Grigore Năstase” Tărtășești, Colegiul Tehnic “Raluca Ripan” Cluj-Napoca, și găzduită de Centrul de Inovație Puratos Cluj-Napoca, cu sprijinul Techno G și La Casa.
 • Competiția, bazată exclusiv pe probe practice de concurs, elaborate conform standardelor internaționale din industria cofetăriei și a brutăriei, a adus la un loc 17 elevi competitori de la 10 licee din țară, aceștia fiind antrenați de profesorii cordonatori.
 • Elevii Bakery School au câștigat podiumul și la Cofetărie și la Brutărie și vor reprezenta țara noastră, în luna septembrie, la Olimpiada Internațională de Meserii WorldSkills Lyon 2024.
 • S-a format Lotul Național WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari, care va fi pregătit de experți WorldSkills Internațional în cadrul unor competiții de antrenament desfășurate în afara țării.

Cluj-Napoca, 13 aprilie, 2024 – Elevii Bakery School au câștigat toate cele trei locuri de pe podium Competiția WorldSkills secțiunea Cofetari-Patiseri. Locul 1 a fost câștigat de Matei Natalia Irina, eleva clasei a X-a a Colegiului Tehnic „Raluca Ripan” Cluj-Napoca, elevă a Bakery School Cluj. Pe locul 2, respectiv 3, s-au clasat Dumitrache Andreea și Burlan Georgiana de la Liceul Tehnologic „Marin Grigore Năstase” din Tărtășești (ambele eleve Bakery School Tărtășești). La categoria Brutărie, primele două locuri au fost câștigate de elevii Bakery School din Tărtășești – Liceul Tehnologic „Marin Grigore Năstase”, respectiv de Stoica Mihai Alexandru și Tudorache Iosif Pavel, iar locul III de Lovinescu Ariton Alexia, elevă a Colegiului ,,Vasile Lovinescu” din Fălticeni.

A doua ediție a Competiției WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari a avut loc în Cluj-Napoca, sâmbătă, 13 aprilie 2024. Aceasta este destinată elevilor de liceu care studiază industria cofetăriei și a brutăriei și își doresc să își urmeze pasiunea la nivel de excelență.

Structurată pe două secțiuni – Cofetari-Patiseri și Brutari –, competiția le oferă tinerilor oportunitatea de a-și demonstra abilitățile și cunoștințele dobândite, fiind provocați să soluționeze într-un timp predefinit probe practice de concurs precum realizarea a trei tipuri de tarte (cofetari-patiseri) sau coacerea unui Cinnamon Roll, a unei pâini Fougasse și a unei brânzoaice (brutari), dar și să dea dovadă de abilități ca atenția la detalii, gândirea critică, lucrul sub presiune, asumarea deciziilor. În deschiderea ediției a II-a, pe 12 aprilie, a fost organizată, conform standardelor internaționale WorldSkills, ziua de familiarizare și cunoaștere, atât a competitorilor, cât și a spațiului de lucru.

„De aproape 4 ani, elevii noștri dovedesc ce frumoasă și cool este această meserie. Dar mai ales, de viitor! Calificarea, pentru al doilea an consecutiv, la olimpiada internațională ne dă imboldul de a continua să investim în viitorul acestor copii și, implicit, în viitorul forței de muncă din această industrie. Puratos România a investit în cele două școli Bakery School, din Tărtășești, județul Dâmbovița și cea din Cluj-Napoca, peste 350.000 de euro în ultimii patru ani. Iar prima generație de elevi au absolvit, anul trecut. Suntem mândri să anunțăm că deja mulți absolvenți lucrează în industrie și au o carieră promițătoare în față”, a declarat Andreea Ciocănescu, Marketing Manager Puratos România.

 

Câștigătorii acestei ediții, evaluați de jurii formate din profesioniști din industria cofetăriei și a brutăriei, profesori, sunt:

Cofetari-Patiseri:

 • Locul I: Matei Natalia Irina – Colegiul Tehnic „Raluca Ripan” Cluj-Napoca (și elevă Bakery School)
 • Locul al II-lea: Dumitrache Andreea – Liceul Tehnologic „Marin Grigore Năstase” Tărtășești (și elevă Bakery School)
 • Locul al III-lea: Burlan Georgiana – Liceu Tehnologic „Marin Grigore Năstase” Tărtășești (și elevă Bakery School)

Brutari:

 • Locul I: Stoica Mihai Alexandru, Liceul Tehnologic „Marin Grigore Năstase”, Tărtășești (elev Bakery School)
 • Locul al II-lea: Tudorache Iosif Pavel, Liceul Tehnologic ,,Marin Grigore Năstase”, Tărtășești (elev Bakery School)
 • Locul al III-lea: Lovinescu Ariton Alexia, Colegiul ,,Vasile Lovinescu”, Falticeni

Câștigătorul fiecărei secțiuni va reprezenta țara noastră, în luna septembrie, la Olimpiada Internațională de Meserii WorldSkills Lyon 2024. Odată cu această finală, s-a format Lotul Național WorldSkills de Cofetari-Patiseri, respectiv Brutari. Elevii clasați pe podiumurile fiecărei secțiuni vor fi pregătiți de Cristina Oșan (cofetărie) și Ciprian Dinu (brutărie), experți WorldSkills Internațional, în cadrul unor competiții de antrenament desfășurate în afara tării.

Lista școlilor participante:

 • Liceul Tehnologic de Meserii și Servicii – Buzău
 • Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” – Oradea
 • Liceul de Turism și Alimentație „Dumitru Moțoc” – Galati
 • Colegiul Economic „Hermes” – Petroșani
 • Liceul Tehnologic „Cezar Nicolau” – Brănești
 • Colegiul Tehnic „Raluca Ripan” – Cluj-Napoca
 • Liceul Tehnologic „Marin Grigore Năstase” – Tărtășești
 • Colegiul Economic „Virgil Madgearu” – Iași
 • Colegiul „Vasile Lovinescu” – Falticeni
 • Colegiul „Emil Negruțiu” – Turda

Juriul a fost format din:

 • Secțiunea Cofetari-Patiseri
  • Laura Stan – Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
  • Pavel Andra – Cofetăria Nadiniere
  • Ioana Romanescu – Cupcake Philosophy
  • Irina Gavrilă – Techno G
  • Flavian Dobre – PASTICCERIA Flavian Dobre
 • Secțiunea Brutari
  • Ion Daniel – Brutăria Casa del Pan
  • Irina Gavrilă – Techno G
  • Simona Chiș – Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
  • Marius Șandor – La Casa

,, Avem încredere că această competiție îi pune în valoare pe brutarii și cofetarii de mâine și că arată întregii societăți cât de departe poți ajunge din punct de vedere profesional în aceste domenii. Este suficient să îți urmezi pasiunea și să te lași îndrumat de experții din domeniu.

Pentru primii 3 elevi clasați în fiecare secțiune, cei care formează de acum Lotul National WorldSkills de Cofetari-Patiseri și de Brutari, deja pregătim primele sesiuni de formare intensivă și primele competiții internaționale de antrenament. Ca și în cazul sportivilor de performanță, pregatirea membrilor lotului național continuă și după câștigarea fazei naționale a competiție. Știm cât de importantă este implicarea și munca profesorilor coordonatori din liceele tehnologice în descoperirea și șlefuirea acestor tineri talentați. De aceea, prin proiectele și programele noastre actuale și viitoare dorim să îi sprijinim continuu în activitatea lor.”, a declarat Simona Păcurar, organizator și manager proiect WorldSkills România.

Competiția WorldSkills, organizată în parteneriat cu Bakery School România, Liceul Tehnologic ,,Marin Grigore Năstase” Tărtășești jud. Dâmbovița, Colegiul Tehnic „Raluca Ripan” Cluj-Napoca și găzduită de Centrul de Inovație Puratos Cluj, este înregistrată în Calendarul Concursurilor Naționale Școlare 2023-2024, nr. 24750/29.01.2024 și se găsește la poziția 11, capitolul O Învățământ profesional și tehnic, punctul 1 Concursuri școlare pe domenii/Discipline de studii.

 

Despre Fundația WorldSkills România

Fundația WorldSkills România susține performanța profesională în rândul tinerilor, pentru succesul personal și dezvoltarea României prin:

 • promovarea excelenței în domeniul profesional;
 • oferirea de experiențe de învățare relevante în diverse domenii profesionale;
 • facilitarea colaborării între diversele organizații implicate în sprijinirea orientării, formării, integrării și dezvoltării profesionale a tinerilor, pentru o mai bună corelare între sistemul de educație și piața muncii.

Viziunea WorldSkills Romania – fiecare tânăr își descoperă și dezvoltă potențialul profesional, contribuind astfel la o lume mai bună.

Programele și proiectele WorldSkills sunt implementate în România în baza protocolului nr. 15310 din 25.10.2021, încheiat între Ministerul Educației și Fundația WorldSkills România.  

 

Despre Bakery School România

Bakery School România este prima școală în sistem dual din România dedicată brutăriei, patiseriei și cofetăriei. În parteneriat cu Liceul Tehnologic „Marin Grigore Nastase” din Tărtășești și Colegiul Tehnic „Raluca Ripan” din Cluj-Napoca, Puratos România prin Bakery School investește în dezvoltarea profesională a generațiilor tinere fără acces la resurse de educație, care aspiră la un viitor promițător. 

Misiunea Bakery School România – Cu fiecare generație absolventă ne propunem să creștem semnificativ numărul profesioniștilor calificați și bine instruiți din domeniu. Adolescenții au acces la burse, mentori, laboratoare dotate după ultimele standarde, ingrediente de cea mai bună calitate, concursuri care să îi motiveze și o reprezentare pe măsură pe piața muncii.

 

Despre Puratos

Grupul Puratos este unul dintre cei mai importanți producători globali de materii prime pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie. Compania a fost fondată în Belgia în 1919, cu sediul central la Bruxelles, are peste 9.000 de angajaţi în 71 de ţări, deține 63 de unităţi de producţie şi 88 de centre de inovaţie, oferind clienților ingrediente calitative și nutritive adaptate cerințelor locale. Produsele Puratos sunt comercializate în peste 100 de ţări. Puratos România oferă materii prime pentru sectorul alimentar şi servicii specializate clienților săi din sectorul industrial, artizanal și retail printr-o reţea de 10 filiale la nivel național şi prin cele două centre de inovație, din București și Cluj-Napoca, destinate testării de produse și ingrediente inovatoare. Compania a fost înființată în anul 1995, în București, având în prezent o unitate de producție în județul Ilfov, cu trei linii de producţie distincte (linie de margarină, linie de pudre pentru patiserie şi brutărie, respectiv o linie pentru umpluturi cu fructe, creme pe bază de apă și glazuri) şi 150 de angajaţi. Puratos România este unul dintre principalii jucători din sectorul de ingrediente pentru industria alimentară, având un portofoliu extins de produse dedicate.

6 fete din Craiova, Cluj-Napoca, București, Timișoara și Iași se numără printre cei mai buni tineri Jonctori de Fibră Optică din România

6 fete din Craiova, Cluj-Napoca, București, Timișoara și Iași se numără printre cei mai buni tineri Jonctori de Fibră Optică din România 

 • 75 de elevi, dintre care 14 fete, au participat în perioada la faza locală a Competiției WorldSkills de Jonctori Fibra Optică 
 • 6 dintre cele 14 fete s-au numărat printre câștigătorii fazelor locale din Craiova, Cluj-Napoca, București, Timișoara și Iași. 
 • Faza locală s-au derulat în perioada 8 – 22 februarie în cele 10 licee de telecomunicații din rețeaua Experți și Centre de Excelență în Telecomunicații, iar probele concurs au fost exclusiv practice, bazate pe sarcini de lucru din industrie 
 • Finala națională a competiției are loc în Cluj-Napoca, la Colegiul Tehnic de Comunicații ”Augustin Maior”, în 21 mai 2024, iar câștigătorul va reprezenta România în luna septembrie la Olimpiada Internațională de Meserii WorldSkills Lyon 2024, în secțiunea Information Network Cabling. 

În perioada 8 – 22 februarie 2024 s-a derulat pentru prima dată în România Competiția WorldSkills de Jonctori Fibră Optică – faza locală. Competiția a avut loc în 10 licee de telecomunicații din 10 orașe din întreaga țară. Această competiție a fost organizata de către Asociația de Fibră Optică din Romania și Fundația WorldSkills Romania în parteneriat cu CNDIPT, în cadrul proiectului ECERT – Experți și Centre de Excelență în Rețele de Telecomunicații, un proiect privat demarat in decembrie 2022. 

La această fază locală a competiției au participat 75 de elevi, dintre care 14 au fost fete, adică 19% din participanți. Este interesant de remarcat că 6 dintre cele 14 fete s-au numărat printre câștigătorii fazelor locale din Craiova (locul I), Cluj-Napoca (locurile I si II), București (locul II), Timișoara (locul II) și Iași (locul III). Aceste rezultate confirma faptul că, deși în industrie, în practică și pe teren, mai puțin de 3% din personal este de sex feminin, meseria de Jonctor Fibră Optică poate fi practicată cu foarte mare succes și de femei și că, în curând, din ce în ce mai multe fete se vor orienta către acest domeniu. 

La buna desfășurare a fazei locale a competiției au contribuit: 

 • Peste 30 de companii din industrie, care au asigurat pregătirea practică a elevilor și au pus la dispoziția școlilor echipamente și consumabile 
 • 30 de specialiști din industrie, reprezentând 21 de companii, în calitate de membrii ai juriului 
 • 20 de profesori de specialitate și directorii celor 10 licee implicate în proiectul Experți și Centre de Excelență în Rețele de Telecomunicații 

Ce urmează după aceasta fază locală? 

Fiecare liceu își va desemna reprezentantul dintre premianții acestei faze, iar acesta va participa pe 21 mai 2024, la Cluj – Napoca, la faza națională a competiției. Miza este mare, pentru ca în urma acestei faze, dintre cei 3 premianți va fi desemnat reprezentantul României la Olimpiada Internațională de Meserii WorldSkills Lyon 2024, secțiunea Information Network Cabling. 

Vă așteptăm pe 21-22 mai la Cluj-Napoca unde, pe 22 mai, în cadrul Romanian Fiber Optic Conference 2024, vor fi anunțați și premiați câștigătorii fazei naționale a competiției. Romanian Fiber Optic Conference 2024 este evenimentul anului pe Fibră Optică în România, la care vor participa toți cei 18 membri AFOR, atât firme, cât și operatori cu renume din țară, precum și de peste hotare. 

Competiția WorldSkills de Jonctori Fibră Optică este recunoscută oficial de Ministerul Educației prin Calendarul Concursurilor Naționale Școlare nr. 24750 din 29.01.2024 și se bucura de sprijinul ANISP – Asociația Națională a Internet Service Providerilor din România, în calitate de sponsor Silver Partner, dar și de sprijinul a peste 14 companii. 

 

Despre Fundația WorldSkills România 

Fundația WorldSkills România susține performanța profesională în rândul tinerilor, pentru succesul personal și dezvoltarea României prin:  

 • promovarea excelenței în domeniul profesional;  
 • oferirea de experiențe de învățare relevante în diverse domenii profesionale;  
 • facilitarea colaborării între diversele organizații implicate în sprijinirea orientării, formării, integrării și dezvoltării profesionale a tinerilor, pentru o mai bună corelare între sistemul de educație și piața muncii.  

Viziunea WorldSkills Romania – fiecare tânăr își descoperă și dezvoltă potențialul profesional, contribuind astfel la o lume mai bună.  

Programele și proiectele WorldSkills sunt implementate în România în baza protocolului nr. 15310 din 25.10.2021, încheiat între Ministerul Educației și Fundația WorldSkills România.    

 

Despre AFOR Asociația de Fibră Optică din România 

AFOR este o asociație profesională care are ca membri companii ce desfășoară activități legate de fibră optică, operatori, producători de cabluri, accesorii și echipamente pentru transmisiunile prin fibră optică, proiectanți, consultanți, furnizori de servicii, dezvoltatori/operatori de infrastructură de fibră optică, profesori, asistenți universitari și alți specialiști care activează în acest domeniu. 

 • Organizează cursuri pentru industria de fibră optică 
 • Coordonează workshop-ul Fiber Optic Training in Europe din cadrul FTTH Council Europe și participă la conferințele organizate de parteneri: Ziua Comunicațiilor, ECAI, Interlan, ARSCM, AREL. 
 • Este membru în comisia tehnică CT 138 Fibre optice din cadrul ASRO și comunică permanent cu ANCOM, MDRAP, MCSI. 

 

S-au deschis înscrierile la Competiția Națională WorldSkills de 𝐖𝐞𝐛 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐦𝐞𝐧𝐭 – ediția a II-a

Competiția WorldSkills de 𝐖𝐞𝐛 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐦𝐞𝐧𝐭, la a II-a ediție în România

Ne bucurăm să anunțăm cea de-a doua competiție WorldSkills din calendarul anului 2024: Competiția WorldSkills de 𝐖𝐞𝐛 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐦𝐞𝐧𝐭, destinată tuturor elevilor de liceu care sunt pasionați de informatică!

Competiția este recunoscută de Ministerul Educației din România și se găsește în Calendarul Concursurilor Naționale Școlare – 2024 (nr. 24750/29.01.2024). Detalii la: link calendar.

Competiția se va desfășura în două etape:

 1. Etapa online, derulată pe 29 martie 2024, interval orar 09:00-13:15;
 2. Etapa față în față, derulată pe 30 mai, în București, fiind găzduită de Colegiul Ucecom “Spiru Haret” -Școală acreditată Erasmus. La această etapă vor participa elevii care se clasează pe primele zece locuri în cadrul etapei online.

Organizată după standarde internaționale, Competiția WorldSkills de Web Development reprezintă o oportunitate educațională pentru elevii de liceu care doresc să își urmeze pasiunea pentru industria tehnologiei web și să își demonstreze talentul, cunoștințele și creativitatea.

Primii 3 clasați la competiția față în față din luna mai 2024 intră în Lotul Național de Web Development al României și beneficiază de pregătire intensivă în vederea participării la Olimpiadele de Meserii Internaționale (WorldSkills Lyon, Franța – septembrie 2024) și Europene (EuroSkills Herning, Danemarca – septembrie 2025). Toate costurile sunt acoperite de organizatori.

Înscrierea și participarea la competiție sunt gratuite.

Competiția este bazată pe probe exclusiv practice și se adresează elevilor liceeni din clasele IX-XI, profilul mate-info.

Așteptăm toți elevii interesați să se înscrie până pe 4 martie 2024, 23:59, printr-un click chiar aici: https://bit.ly/inscrieri-wdo-2024!

Mai multe detalii despre desfășurarea competiției, beneficii competitori și profesori coordonatori, subiecte model, criterii regăsiți în apelul național de înscriere pe care-l puteți descărca aici.

𝑃𝑟𝑜𝑔𝑟𝑎𝑚𝑒𝑙𝑒, 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑠̦𝑖 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑒𝑡𝑖𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑛𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑒 𝑠̦𝑖 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑛𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑒 𝑊𝑜𝑟𝑙𝑑𝑆𝑘𝑖𝑙𝑙𝑠 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑐𝑢 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑢𝑙 𝑀𝑖𝑛𝑖𝑠𝑡𝑒𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐸𝑑𝑢𝑐𝑎𝑡̦𝑖𝑒𝑖 (𝑝𝑟𝑜𝑡𝑜𝑐𝑜𝑙 𝑛𝑟. 15310/25.10.2021), 𝐶𝑁𝐷𝐼𝑃𝑇, 𝑖𝑛𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑜𝑟𝑎𝑡𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑠̦𝑐𝑜𝑙𝑎𝑟𝑒, 𝑖𝑛𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑖̂𝑛𝑣𝑎̆𝑡̦𝑎̆𝑚𝑎̂𝑛𝑡 𝑠̦𝑖 𝑐𝑢 𝑠𝑢𝑝𝑜𝑟𝑡 𝑑𝑖𝑛 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒𝑎 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑑𝑒 𝑎𝑓𝑎𝑐𝑒𝑟𝑖. 𝐼̂𝑛𝑠𝑐𝑟𝑖𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑙𝑎 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑒𝑡𝑖𝑡̦𝑖𝑒 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑔𝑟𝑎𝑡𝑢𝑖𝑡𝑒.

Activitatea WorldSkills România este susținută de The KPI Institute, Biodigy, Life Management Science Labs, Aegenda & Lerero.

Our Partners

Awards

GOLD AWARD IN THE CONSERVATION WORKS
2015, National Trust Queensland Heritage Awards

COMMERCIAL ARCHITECTURE COMMENDATION
2015, Australian Institute of Architects, Victoria

EDUCATIONAL ARCHITECTURE COMMENDATION
2015, Australian Institute of Architects, Victoria

BUILDING PROFESSIONAL OF THE YEAR
Australian Institute of Building, Victorian Chapter

THE LACHLAN MACQUARIE AWARD FOR HERITAGE
2015, Master Builders Association of NSW

GREENWAY AWARD FOR HERITAGE ARCHITECTURE
2015, Australian Steel Institute

NATIONAL AWARD FOR PUBLIC ARCHITECTURE
2015, Australian Institute of Architects, National

URBAN DESIGN, COMMENDATION
2015, National Trust Queensland Heritage Awards

COMMENDATION RESIDENTIAL DEVELOPMENT
2014, NQueensland Building Design Awards

Copyright © 2020 Worldskills Romania. All rights reserved. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies

Thanks to QuestionPro's generosity, we now have survey software that powers our data intelligence.