VORBITORI


BENEFICIAZA DE ACEASTA OPORTUNITATE UNICA SI INVATA DIN EXPERIENTA LOR!


Aura Serea

‎Chief Talent Officer
The KPI Institute

Aura Serea este Chief Talent Officer la The KPI Institute, un institut de cercetare specializat in performanta de afaceri care opereaza programe de cercetare in 12 domenii de practica de la strategie la indicatori de performanta in domeniul performantei angajatilor, de la servicii pentru clienti la performanta in inovatie. The KPI Institute este de asemenea considerat la acest moment autoritatea globala in ceea ce priveste cercetarea si educatia in indicatori de performanta, Key Performance Indicators (KPIs)

Aura este expert in aria de Resurse Umane, consultant si practician cu peste 15 ani de experienta in Dezvoltare Organizationala si Talent Management. A fost implicata in design-ul si livrarea de programe educationale si de training cu scopul de a dezvolta competente atat in ariile sale de expertiza cat si in domenii conexe sau care tin de dezvoltarea personala.

Ca educator, Aura a facilitat sute de sesiuni de training si programe de consultanta in Talent Management in industrii multiple de la oil&gas, utilitati si healthcare pana la FMCG, finante si industria chimica.

Din rolul de consultant ea are experienta valoroasa atat in Talent Management cat si in Dezvoltare Organizationala. Aria ei de expertiza si cunostintele acopera proiecte de la design si implementare de arhitecturi de Management al Performantei, design de Tablouri de Competente si Evaluare de Procese si Optimizari. Aura este membru al echipei de consultanti ai The KPI Institute din martie 2017.

Topic title:

Employee Experience – trend sau necesitate

1. Employee Engagement vs. Employee Experience
2. Ce e trendy si ce e necesar
3. Rolul tehnologiei si digitalizarea HR-ului

Topic title:

Gig Economy – este pentru toata lumea?

Ioana Toma

‎HR Manager
Urgent Cargus

Trainer, coach si manager de resurse umane, Ioana Toma este dedicata dezvoltarii oamenilor. Experienta sa profesionala s-a sedimentat intr-o arie larga de organizatii, de la cele non-profit, la companii multinationale. Ioana este membru fondator al Asociatiei Universitatea Copiilor si al Asociatiei Mesagerii Sanatatii. De peste 5 ani este HR Manager in cadrul Urgent Cargus si a trecut prin 2 experiente de fuziune despre care este sigura ca va scrie pe indelete candva, de preferat la pensie.
Ioana crede ca toti oamenii au capacitatea de a fi extraordinari, asa ca face tot ce poate ca sa le reaminteasca asta cat de des se poate.

Topic title:

Lesson learned

– Ce anume invatam din greselile noastre din domeniul Managementul Performantei?
– Uneori, planurile, oricat de minutios ar fi intocmite, pot da gres sau se pot duce in alta directie decat – Cea planificata. Sau poate interveni un factor extern disturbant, greu sa prevazut din timp.
3. Ce lectie luam cu noi (si cum anume)? Ce o sa facem diferit data viitoare?


Laura Voinea

Director Resurse Umane
BCR Banca pentru Locuinte S.A.

Laura are o experienta de peste 13 ani in managementul resurselor umane, fiind implicata in proiecte de
tip greenfield start-up din zona financiar-bancara. In 2007, ea s-a alaturat Grupului BCR si a contribuit la
infiintarea BCR Banca pentru Locuinte, preluand rolul de Director Resurse Umane si formand o echipa
valoroasa ce a devenit rapid lider de piata. Laura vorbeste fluent mai multe limbi straine, un instrument
esential pentru asigurarea rolului de liant in echipele cu componenta multiculturala. Crede ca performanta este posibila doar atunci cand iti pasa de ceea ce faci si de echipa cu care lucrezi, fiind mandra de oamenii pe care i-a format si de performanta echipei din care face parte.

Topic title:

Managementul performantei intr-un mediu multicultural

Alex Mira

Sales Performance Consultant
The KPI Institute

Alexandru Mira este Sales Performance Consultant, in cadrul The KPI Institute
Activitatea lui Alexandru este reprezentata de dezvoltarea solutiei Sales Accelerator in cadrul diviziei Sales Performance Labs, parte a TKI. Solutia Sales Accelerator reprezinta un program de evaluare, transformare si integrarea a departamentului de vanzari in sensul dezvoltarii capabilitatii acestuia de a vinde. Sales Accelerator acopera ariile functionale ale unui departament de vanzari, aplicand bune practici identificate de catre TKI in domeniul vanzarior din perspectiva masurarii si managementului performantei.
Ca si consultant, Alexandru este implicat in procese de vanzare si de implementare a solutiei Sales Accelerator pentru clienti din diferite industrii care utilizeaza modele de vanzare directa B2B.
Alexandru este licentiat in Ingineria si Managementul Sistemelor, are experienta solida in vanzari, construire si conducere de echipe de vanzari si dezvoltare de produse / servicii. In cadrul diferitelor proiecte in care a fost implicat a desfasurat si activitate de training, fiind certificat ca formator, in management si project management.

Topic title:

Dialog despre performanta in vanzari


Raluca Gheorghe

Presales and Consultant Manager
Corporater

Raluca ocupa pozitia de Presales and Consultant Manager in cadrul Corporater Romania, una din companiile globale de software, cu cea mai rapida crestere in spectrul managementului performantei. Corporater Romania este implicat in proiecte destinate companiilor medii si mari cu scopul de a imbunatati continuu evaluarea si gestionarea performantelor afacerilor, prin adaptarea platformei sale de business la modelele organizationale unice ale clientilor.
Pe parcursul celor 6 ani, a contribuit la implementarea cu succes a unor proiecte importante desfasurate pe aproape toate continentele si vizand diferite domenii de business. Consultant, Project manager, Office manager al biroului din Romania, Subject Matter Expert pentru LMS, reprezinta doar cateva dintre reperele activitatii sale in cadrul firmei.
La Gala premiilor WorldSkills Romania in Strategie si Performanta din 2017, la care a primit titlul de “Cel Mai Bun Proiect de Implementare a unui Sistem de Management al Performantei Organizationale”, Raluca a vorbit despre crezul sau profesional: “Imi place sa vad cum lucrurile/proiectele la care lucrez evolueaza de la aproape nimic, la ceva ce toata lumea din companie cunoaste si foloseste. Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!“ (Audrey Hepburn).

Topic title:

Performanta ca un joc de puzzle

Renata Gaureanu

Regional HR Manager
HP Inc.

Renata Gaureanu este Regional HR Manager in compania HP Inc., una din cele mai mari companii de IT de la nivel global. Renata a ocupat in trecut pozitia de Reprezentant al Romaniei in Parlamentul European de Tineret, avand o vasta expunere si experienta internationala. Experienta anterioara consta si in colaborari cu firme de avocatura, pe subiecte si litigii de resurse umane.

Cu o experienta valoroasa in domeniul Resurselor Umane, Renata a condus proiecte de dezvoltare organizationala, performance management, recrutare si change management. Din August 2015, detine pozitia de Regional HR Manager pentru mai multe tari din regiunea de Sud-Est a Europei, si HR Business Partner pentru echipele de vanzari. Anul trecut, Renata a obtinut premiul pentru Cel Mai Talentat Tanar Profesionist in Strategie si Performanta Operationala din partea Worldskills Romania.

Topic title:

Reinventing performance management

Iuliana Morlova

Director Resurse Umane
Noriel

Iuliana are o experienta de peste 15 ani in resurse umane, perioada in care a coordonat proiecte complexe in diverse companii, printre cele mai importante fiind Pepsi (2004-2013), Manager de Resurse Umane, Farmaciile Dona (2013 – 2016), Director Resurse Umane, Noriel Grup (2016 – present), Director Resurse Umane. Este absolventa a Facultatii de Sociologie, Psihologie si Pedagogie a Universitatii Bucuresti, a unui program de Executive MBA si a urmat diverse cursuri de specializare in coaching si resurse umane.
„Cred ca adevarata valoare a unei persoane consta in integritate si impactul pozitiv pe care il poate avea asupra celorlati. Experienta de pana acum ca Manager de Resurse Umane in diverse domenii si aprecierea celor cu care am lucrat demonstreaza ca mi-am ales bine calea: resurse umane cu zambete”.

Topic title:

Recunoasterea performantei

Gabriela Nita

Director HR
Altex

Gabriela Nita are o experienta de 18 ani in HR pentru clienti precum: EON, Softwin, Apa Nova, EGGER, DHL, Ambient, Rulmenti Birlad, Parmalat, Sover Optica, Hoya Lens, Euromedia, Don Cafe etc.
A avut mai mut de 20 de proiecte de recrutare, dezvoltare sau schimbare pentru clientii cu care a lucrat, iar de 3 ani este Group HR Director Altex, caruia I s-a alaturat in urma cu 5 ani.
Gabriela are doctorat in stiintele educatiei, dar a participat, de asemenea, la mai multe clase cu experti din intreaga lume, cum ar fi: Jul Hay, Roger Greenaway, Jim Bagnola. Are un certificat international ca practicant NLP si unul de antrenor.

Topic title:

Integrarea conceptului de ‘engagement’ in managementul performantei

Eugen Gane

Director de Resurse Umane pentru Europa de Sud Est
IBM

Absolvent al universitatii Politehnice Bucuresti in 1995 si detinator al unei diplome in Managementul Afacerilor, Eugen Gane s-a alaturat companiei IBM in anul 2009 in calitate de Director Resurse Umane pentru IBM Romania si are o experienta de aproape 20 de ani in domeniul Resurselor Umane, din care aproximativ 12 ani in Managementul Resurselor Umane. Cu o baza de cunostinte si abilitati in diversele arii ale resurselor umane, cum ar fi educatia si dezvoltarea talentelor, dezvoltarea organizatiei, politici de resurse umane, recrutare si selectie, compensare si beneficii, management-ul performantei, managementul schimbarii, planificarea strategica a resurselor umane, Eugen a avut posibilitea de a implementa strategii si programe de resurse umane in companii aflate in diverse stadii de evolutie precum ING Nederlanden, Vodafone, Sensiblu sau Coca-Cola Company. Abordarea resurselor umane in diverse industrii si intr-un mediu multicultural precum Europa Centrala si de Est, i-a oferit lui Eugen posibilitatea de a-si perfectiona intelegerea diverselor fatete ale managementului resurselor umane, de la implementarea cu succes a unor programe de “angajator preferat” intr-o industrie puternic competitiva sau de integrarea in cadrul companiei a unor achizitii strategice externe, la solutii de externalizare a activitatilor neesentiale ale companiei, de optimizare a fortei de munca, de implementare de sisteme informatice de resurse umane sau de dezvoltare accelerata a unor centre de servicii.

Topic title:

Evolutia Resurselor Umane catre o functiune moderna, cognitiva

Florina Gomoi

Lider al practicilor SuccessFactors si Workday pentru centrele IBM CIC din Europa.

Absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti in 1998 , Florina Gomoi s-a alaturat companiei IBM in anul 2010 in calitate de consultant de implementare al solutiei Payroll SAP HCM. Florina Gomoi are o experienta de aproape 20 de ani in domeniul Resurselor Umane, din care aproximativ 14 ani in consultanta privind implementarea solutiilor informatice HCM. Pe parcursul desfasurarii activitatii profesionale, Florina Gomoi a participat la dezvoltarea si optimizarea activitatilor din cadrul departamentelor de resurse umane al multor companii nationale si internationale, atat din Romania cat si din strainatate, propunand si implementand solutii tehnice in special pe partea de administrare de personal, salarizare, training si managementul performantei angajatilor.

Topic title:

Practica Aplicatiilor SuccessFactors si Workday in IBM Romania

Victor Dumitrache

Director de programe
WorldSkills Romania

Victor Dumitrache este Director de Programe in cadrul Fundatiei WorldSkills Romania. El crede in puterea companiilor private si a institutiilor publice de a crea cu sprijinul societatii civile, prin educatie, un viitor mai bun pentru toti.
Cu o experienta didactica incheiata in 2013, in ultimii 5 ani Victor s-a dedicat coordonarii de programe internationale de educatie antreprenoriala, educatie financiara si de orientare profesionala – programe de care au beneficiat zeci de mii de elevi si profesori din Romania, precum si numeroase companii preocupate de formarea viitorilor angajati.
In WorldSkills, Victor se ocupa de promovarea excelentei in meserii si a formarii profesionala la standarde internationale. In Romania, WorldSkills contribuie, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, la dezvoltarea invatamantului profesional si tehnic si ajuta companiile sa isi acopere deficitul de forta de munca.

Topic title:

Recunoasterea excelentei in dinamica pietei muncii – TBD