PARTENERI


PARTENERI STRATEGICI

The KPI Institute este un institut de cercetare specializat in managementul performantei, considerat astazi autoritatea globala in cercetarea si educatia despre Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs). Punem in practica programe de cercetare in 12 domenii de activitate, de la strategie si indicatori cheie de performanta la performanta angajatilor, servicii de relatii cu clientii si performanta inovatiei. Am dezvoltat primul model de management al Indicatorilor Cheie de Performanta, pe care il puteti gasi pe platforma noastra www.indicatoricheiedeperformanta.ro, acesta fiind rezultatul unui program de cercetare dedicat documentarii si catalogarii felului in care indicatorii cheie de performanta sunt folositi in practica, un portal online continand cea mai vasta colectie de exemple de indicatori de performanta documentate.

Corporater este o companie de software infiintata in Norvegia in anul 2000. Cu un portofoliu dinamic de clienti la nivel international, Corporater este una din companiile globale de software cu cea mai rapida crestere in spectrul de management al performantei.

Corporater, unul dintre puținii furnizori care oferă o soluție certificată de standardele revizuite stabilite de Kaplan și Norton pentru managementul performanței corporative, pune la dispozitia organizatiilor o platforma de management a performantei care se adapteaza modelului unic de afaceri al fiecarui client in parte si care permite companiilor sa-si evalueze, gestioneze si imbunatateasca continuu performanta afacerii.

Corporater activeaza in 50 de tari, printre care si Romania, avand sute de mii de utilizatori ai platformei, de la IMM-uri la companii Fortune 500, precum si numeroase companii guvernamentale.

Mai multe informatii despre noul nostru partener, Corporater, gasesti aici : Facebook / Linkedin / Website

PARTENERI MEDIA