FORMULAR DE INSCRIERE


PROFITA DE CEA MAI POTRIVITA OPTIUNE DE INSCRIERE!

Taxa de participare include:

  • Participarea completa la cele doua zile de conferinta (conferinta, masterclass & workshop);
  • Mesele de pranz si pauzele de cafea;
  • Abonament inclus pe o perioada de 6 luni la continutul standard al platformei IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare colecție de Indicatori Cheie de Performanță (KPIs) documentați din România (în valoare de 110€);
  • Raportul Top 25 KPIs 2016 (elaborat si publicat de The KPI Institute)

Te rugam sa ne furnizezi urmatoarele date pentru emiterea facturii fiscale. Alege formularul in functie de statutul juridic (persoana fizică sau juridica)


Presale (înscriere până la 30 septembrie) – 175 €Early Bird – înscriere până la 30 octombrie – 200 €Tarif Standard – 250 €

Oferta personalizata pe e-mail pentru grup de minimum 5 persoane din aceeasi organizatie

Presale (înscriere până la 30 septembrie) – 175 €Early Bird – înscriere până la 30 octombrie – 200 €Tarif Standard – 250 €

Oferta personalizata pe e-mail pentru grup de minimum 5 persoane din aceeasi organizatie

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Confidentialitatea datelor furnizate de tine este foarte importanta pentru noi. Vom trata intotdeauna datele tale cu caracter personal cu deosebita atentie, si te asiguram ca nu le vom face publice, vinde sau inchiria sub nicio forma unei terte parti.

ANULAREA INSCRIERII

Retragerea

Orice retragere trebuie anuntata cu cel putin doua saptamani inainte de inceperea evenimentului, prin telefon sau email. In aceasta situatie, taxa de participare va fi returnata, mai putin suma de 70 €, retinuta pentru cheltuielile administrative. Taxa de participare nu va fi returnata daca retragerea participarii de la eveniment are loc cu mai putin de doua saptamani inainte de data inceperii evenimentului.

Delegarea

Daca dupa inscrierea la eveniment te afli in imposibilitatea de a participa, poti delega o alta persoana sa participe in locul tau, fara a plati o taxa aditionala.

Absenta

In cazul in care ai confirmat si platit taxa si nu ai participat la eveniment, neanuntandu-ne de absenta cu cel putin doua saptamani inainte, taxa nu va fi returnata. In cazul participarii partiale la eveniment (un numar limitat de sesiuni), nu vei beneficia de reducerea sau restituirea taxei achitate.