PARTENERI


PARTENER STRATEGIC

The KPI Institute este un institut de cercetare specializat in managementul performantei, considerat astazi autoritatea globala in cercetarea si educatia despre Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs). Punem in practica programe de cercetare in 12 domenii de activitate, de la strategie si indicatori cheie de performanta la performanta angajatilor, servicii de relatii cu clientii si performanta inovatiei. Am dezvoltat primul model de management al Indicatorilor Cheie de Performanta, pe care il puteti gasi pe platforma noastra www.indicatoricheiedeperformanta.ro, acesta fiind rezultatul unui program de cercetare dedicat documentarii si catalogarii felului in care indicatorii cheie de performanta sunt folositi in practica, un portal online continand cea mai vasta colectie de exemple de indicatori de performanta documentate.

PARTENER PLATINUM

Plaut Consulting Romania

PARTENERI

Alira

Coca-Cola HBC Romania

Cutia cu flori

Trandafiri de poveste

Qlik

Activ AD

UNMB

Cariere – Jurnal de leadership

PARTENERI MEDIA

Biz este brandul care reuneste o puternica comunitate de oameni de afaceri, atat online, cat si offline. Redactia s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul Agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.
Biz este unic laureat Red Dot din Romania. In premiera absoluta pentru Romania, Brandient si Biz au castigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasa competitie internationala de design, pentru coperta editiei BizSingapore.

ComunicatedeAfaceri.ro este un serviciu gratuit si prompt de promovare a organizatiilor si institutiilor, a produselor, serviciilor si a initiativelor acestora. A fost lansat in toamna anului 2008, fiind administrat din 2012 de Grupul de Educatie si Actiune pentru Cetatenie, organizatie neguvernamentala care si-a propus ca platforma sa devina un liant intre sectorul de afaceri si cel nonprofit si sa stimuleze implicarea companiilor in comunitate. In 2015, ComunicatedeAfaceri.ro numara peste 1000 de membri, in principal IMM-uri, iar continutul generat de utilizatori depasea 10.000 de articole.

Jurnalul de Afaceri este o revista de afaceri digitala care descrie mediul de afaceri romanesc intr-o maniera profesionista, complexa, obiectiva si detaliata.Publicatia lunara se transmite electronic unui numar de 15.000 de reprezentanti din managementul romanesc. Acestia sunt manageri de succes sau persoane de decizie care conduc companii mici, medii si mari din Romania. Jurnalul de Afaceri prezinta portrete de companii si manageri de succes, descrie realitatea tuturor domeniilor abordate, analizeaza tendintele pietei intr-o maniera obiectiva, conturand o imagine de ansamblu a mediului de afaceri romanesc.

Market Watch (RO) este una dintre putinele reviste de business IT&C pe print care au supravietuit crizei economice si apare in continuare atat in varianta pe hartie, cat si in versiunea online.
In plus, site-ul MarketWatch.ro a devenit o sursa esentiala de informatii business, despre proiecte si oportunitati in IT&C si cu studii de caz si tendinte relevante din industrie.

IT Channel este o publicatie tanara si dinamica, cu o prezenta puternica in toate tipurile de
media – online, video si tiparite – si evenimente dedicate. Misiunea echipei redactionale este de a fi un sprijin substantial pentru factorii de decizie, in efortul lor de a construi un nivel fiabil de IT & C pentru afaceri.

RomaniaPozitiva.ro – platforma de informatie si educatie pozitiva cu peste 30 de autori,
peste 20.000 de exemple de bine despre Romania inca din 2006 si peste 20.000 vizitatori unici pe luna.
Programe de training, workshopuri sau conferinte pentru peste 8000 de participanti in 3 arii principale
(eng.): Solution Thinking si Social Business, Facilitation & Moderation.

Fokus Interactive

Business Age

Livepr

Rentrop & Straton