PREMIILE WORLDSKILLS ROMANIA IN STRATEGIE SI PERFORMANTA 2017


“Premiile WorldSkills Romania in Strategie si Performanta 2017” reprezinta recunoasterea profesionisitilor si organizatiilor care prin expertiza si activitatea lor pot fi luati ca model al modului de aplicare in practica a cunostintelor in domeniul strategiei si imbunatatirii performantei organizationale. Acestea vor fi acordate in cadrul ceremoniei Gala Premiilor WorldSkills in Strategie si Performanta, din seara de 22 noiembrie, la Hotel Marshal din Bucuresti.

Cu un total de 20 de categorii, ceremonia va recunoaste expertiza individuala si organizationala, precum si rezultatele obtinute in 2017.

Gala Premiilor WorldSkills Romania in Strategie si Performanta 2017 este un eveniment deosebit, care va scoate in evidenta expertiza individuala si organizationala intr-un domeniu de importanta economica vitala. De asemenea, acest eveniment a fost dezvoltat si pentru a oferi servicii de asistenta in premierea performantelor din diferite industrii. Nevoia de punere in aplicare si sustinerea recompenselor si a programelor de recunoastere in fiecare an, anticipeaza o nevoie justificată de imbunatatire continua a acestora, de recompensare a celor deja existente și viitoare, astfel incat sa isi pastreze noutatea.